Informatie voor de watersporter

Gate PR agent van Coast New Zealand lifestyleproducten voor de watersporter

coast_new_zealandKoudekerke (Zeeland) – Coast New Zealand, specialist in handgemaakte luxe reistassen, interieurtextiel en meubels, heeft Gate PR benoemd tot agent voor Nederland en België. Gate PR zal Coast New Zealand daarnaast wereldwijd vertegenwoordigen in de superjachtindustrie.
Coast New Zealand, opgericht in 2003, ontwerpt en produceert een complete productlijn van lifestyleproducten voor de watersporter, waaronder canvas tassen, lederen accessoires, zitzakken voor binnen- en buitengebruik, plaids, dekens, kussens en handdoeken. De stijlvolle productlijn van dit luxemerk is tijdloos en speciaal ontwikkeld om omstandigheden aan boord te weerstaan.
De benoeming van Gate PR, gevestigd in Nederland, maakt deel uit van de continue groei van Coast New Zealand binnen de watersportindustrie. Met de aanstelling van een lokale vertegenwoordiging en, belangrijker nog, een lokaal klantencontact onderstreept Coast New Zealand haar toewijding aan haar Nederlandse klantenkring en de Nederlandse watersportindustrie.
‘Wij zijn zeer blij met onze samenwerking met Gate PR. Omdat onze business wereldwijd blijft groeien, is de aanstelling van lokale agenten van cruciaal belang voor de groei van ons bedrijf en voor de bereikbaarheid van onze producten. Doordat Gate PR onze productlijnen in Nederland en België vertegenwoordigt, kunnen we nu direct communiceren met een significant deel van onze doelgroep en onze lokale klanten de juiste service verlenen,’ aldus Nicola Webster, eigenaresse en oprichtster van Coast New Zealand.
Het merendeel van de producten wordt in Nieuw-Zeeland met de hand geproduceerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale slijtvaste stoffen voor aan boord. De producten zijn van hoge kwaliteit en weerspiegelen vakmanschap qua design, vervaardiging en afwerking. Daarbij zijn de producten zeer aantrekkelijk in gebruik en stijlvol: de tassenlijn, dekens en kussens zijn niet alleen populair bij bestaande klanten en websitebezoekers maar ook bij designers. De met een award bekroonde Marine Bean®, een zitzak voor buitengebruik, blijft de eerste keuze voor veel superjachten. Door zijn unieke en comfortabele vorm is deze zitzak ideaal om op het dek te relaxen. Hij is eenvoudig schoon te maken en op te bergen, langdurig weerbestendig en een elegante aanvulling op het interieur en exterieur. De Isla en Marine Bean collecties zijn ook leverbaar in Sunbrella® Heritage Fabric. Deze stof is onlangs bekroond met de Design Excellence Award en is zachter, stevig, zeer slijtvast en zeer bestand tegen verbleken.
Coast New Zealand heeft de afgelopen elf jaar niet alleen jachten wereldwijd van luxegoederen en design op maat voorzien, maar ook high-profileprojecten zoals de Louis Vuitton Pacific Series. Hoogwaardige kwaliteit, design en productie op maat maken de producten van Coast New Zealand de ideale keuze voor de industrie en zorgen ervoor dat diverse luxehotels en resorts wereldwijd voor de producten van Coast New Zealand kiezen.
‘Ik ben verheugd over de samenwerking met Coast New Zealand. Zij begrijpen echt wat er van een product voor de maritieme markt wordt verwacht, niet alleen uit technisch en praktisch oogpunt maar ook als het gaat om de verwachtingen van de eindgebruiker. Hun hele product range
is uitermate geschikt voor de industrie en ik ben blij dat ik deel kan uitmaken van de groei van het bedrijf in Europa,’ aldus Sarah Flavell, eigenaar Gate PR.
Meer informatie www.coastnewzealand.com en www.gatepr.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht