Informatie voor de watersporter

Gezin met opgroeiende kinderen zoekt soortgelijke gezinnen voor zeilvakantie langs de kust

Oproep
Heerhugowaard – Kent u ook het probleem dat uw (puber)kinderen zich vervelen op vakantie? Drie of vier weken weg van computer en vriendjes is voor de kids vaak een verschrikking! Ze zijn echter te jong om thuis te blijven. Je doet vreselijk je best om leuke dingen te doen tijdens de zeilvakantie, uitjes, de haven verkennen, en vaak contact leggen met andere kinderen. Helaas kiezen de meesten van ons de volgende dag weer een andere bestemming en de teleurstelling voor uw kind is weer erg groot.
Dit probleem kennen wij en willen hier iets voor organiseren: met meerdere schepen op vakantie gaan!
Vindt u het leuk om met meerdere boten met kinderen op pad te gaan en regelmatig weer in de zelfde haven te liggen zodat de kinderen weer met elkaar kunnen optrekken? Wij hebben het volgende idee:
– Zeilvakantie in de periode 19 juli – 17 augustus;
– Een redelijke voorbereide tocht naar Denemarken of als het weer in het noorden minder is, uitwijk naar Zeeland en mogelijk Belgische kust;
– Ongeveer 10 schepen met kinderen in de leeftijdsgroep van 10 – 17 jaar;
– Schepen met een minimale lengte van 9 meter die zijn uitgerust voor een tocht over zee;
– Deelname kost niets.
Naar aanleiding van bovenstaande oproep zal ik ons even voorstellen:
Mijn naam is Bert-Jan en ben getrouwd met Gerda, we hebben twee kinderen, Bas van 14 en Eline van 17 jaar oud. We hebben een Jeanneau Sun Odyssey 40.3 die ligt in Enkhuizen.
In het dagelijks leven zijn wij de makers van De Havengids en ik vaar beroepsmatig jachten over voor scheepbouwers, makelaars en particulieren onder de naam Sailing4u.
Heeft u interesse om mee te gaan? Bel ons op 06-21294969. Voor meer informatie kijk op de site www.dehavengids.nl onder nieuws.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht