123 stickers

Grote show elektrisch varen met demonstraties elektrische motoren en zonnepanelen op 2 en 3 mei in Heeg bij De Stille Boot

PERSBERICHT
destilleboot_mei2015HEEG (Friesland) – Maak kennis met elektrisch varen in de volle breedte! Proefvaren in allerlei demo -boten en occasions, speciale aanbiedingen op buitenboordmotoren, informatie over aandrijvingen en zonnepanelen en nog veel meer. In het weekend van 2 en 3 mei organiseert De Stille Boot opnieuw de Elektrisch Varen Show in Heeg.
In de haven liggen diverse elektrische en hybride boten klaar voor een proefvaart. Om een specifieke boot te proberen óf vrijblijvend kennis te maken met elektrisch varen. De boten zijn voorzien van diverse typen aandrijvingen, zoals een inboard-, pod- of buitenboordmotor. Er kan ook snel gevaren worden met een Torqeedo buitenboordmotor op een RIB. Ook voor advies over in- en ombouw van elektrische aandrijvingen kunt u op deze dagen terecht. En speciaal tijdens de twee dagen zijn er mooie aanbiedingen van elektrische buitenboordmotoren en aanverwante artikelen. Naast elektrisch varen vindt u bij De Stille Boot een aantal innovatieve producten, zoals flexibele zonnepanelen van Solbian en waterdichte lithium accu’s van Torqeedo.
Elektrisch varen kent een groeiende interesse van de Nederlandse watersporter. Op dit moment varen er ruim 5000 elektrisch aangedreven boten in Nederland. Omdat de meeste daarvan nog vrij jong zijn en naar volle tevredenheid worden bevaren, is het occasion aanbod beperkt. Daarom zijn er een aantal bijeen gebracht bij De Stille Boot tijdens de Elektrisch Varen Show. De complete lijst van nieuwe en gebruikte boten is te vinden op www.destilleboot.nl/elektrisch-varen-show.
De EV -show vindt plaats in het weekend van 2 en 3 mei tussen 10.00 en 17.00 uur. De Stille Boot is gevestigd aan It Bûtlân 9 te Heeg in Friesland, en gemakkelijk te herkennen aan het karakteristieke rood/zwarte bedrijfshal.
Op zaterdag 2 mei is een bezoekje ook te combineren met de festiviteiten in het centrum van Heeg ter ere van de Opening van het Watersportseizoen.
Meer informatie www.destilleboot.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X