windverwachting

Haines Marine met motorjacht-primeur van de HAINES 360 naar HISWA te Water

Persbericht
hainesmarine360_0715Jirnsum – Haines Marine zal op de komende HISWA te Water de nieuwe Haines 360 presenteren. Het is een Europese primeur. In dit model komen alle pluspunten van voorgaande modellen samen in een bijzonder stijlvol ontwerp, waar functionaliteit en schoonheid hand in hand gaan. Zowel het interieur als het exterieur zijn dusdanig doordacht dat naast de goede vaareigenschappen ook een ruime leefruimte is gecreëerd, waarbij gebruik is gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen en voor het vernieuwende interieur is er ruime keuze in de kleur van de afwerking.
Bij het ontwerp staat gastvrijheid hoog in het vaandel. De Haines 360 beschikt over 6 slaapplaatsen waaronder twee in de salon en twee in iedere hut. Zowel voor als achterin de boot bevindt zich een volledig ingerichte natte cel met douche en toilet. Hierdoor genieten de gasten aan boort van hetzelfde niveau van luxe als de eigenaar.
De boot is een ruim 11 meter lange, B categorie halfglijder en daarmee geschikt voor zowel binnenwater, kustwater en de zee. Er kan worden gekozen voor een enkele of dubbele motorisering. De boot is te koop vanaf: € 342.500,- inclusief 21% BTW.
Melior Yachts is de importeur van Haines Marine in de Benelux en Duitsland en hanteert dezelfde belangrijke kernwaardes als Haines Marine (winnaar beste service verlenende bedrijf), waarbij ontzorgen en service bovenaan staat. De dienstverlening van Melior Yachts stopt dan ook niet na de verkoop van een boot, service en onderhoud alsmede winterstalling maken het compleet onder één dak.
Het standnummer op de Hiswa te water 2015 is B.18
Meer informatie www.melioryachts.com en www.hainesmarine.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X