Informatie voor de watersporter

Halfrond gebogen RVS sleepbeugel is het geheim van de TurboSwing op de HISWA 2011

PERSBERICHT
Warmond – De TurboSwing is een halfrond gebogen RVS sleepbeugel met katrol ter bevestiging van de skilijn. Deze innovatie maakt elke boot met buitenboordmotor uitermate geschikt om te waterskiën, wakeboarden of funtuben. Het is een uniek product dat een niet te evenaren watersportbeleving biedt.
Waarom TurboSwing?
TurboSwing geeft je de ultieme beleving of het nu gaat om waterskiën, wakeboarden of funtuben. De TurboSwing zorgt voor een perfecte koersvastheid en respons met een skilijn die altijd boven de hekgolf blijft. Bewegingen en tricks gaan veel vloeiender. Door een lagere planeersnelheid, hogere topsnelheid en maximale controle wordt watersporten met de TurboSwing een geweldige ervaring.
TurboSwing heeft een revolutionair en innovatief ontwerp
De TurboSwing is snel en eenvoudig op elke outboard te monteren en te verwijderen zonder de boot te beschadigen. De TurboSwing is makkelijk in hoogte te verstellen en levert 10 tot 20 pk extra trekkracht op. Het revolutionaire ontwerp van TurboSwing heeft de ID-NL Innovatieprijs in de categorie “Leisure Products”en de Seawork Innovation Award gewonnen.
TowRescue voor professioneel gebruik bij reddingsacties
De TowRescue is speciaal ontwikkeld voor de professionele markt. Hij kan worden ingezet bij sleepwerkzaamheden door reddingsbrigades en werkboten. Deze heavy duty versie van de TurboSwing sleept met een laag aangrijpingspunt vanuit het draaipunt van de boot. De beugel met katrol maakt de boot wendbaar terwijl de stabiliteit wordt gewaarborgd en de buitenboordmotor wordt beschermd.
TurboSwing & TowRescue bieden extra veiligheid en bescherming
De TurboSwing en de TowRescue verhogen de veiligheid voor personen in het water. In noodgevallen kan je je via de beugel van de motor wegduwen. Tevens beschermt de beugel de waardevolle motor bij aanvaringen.
Over TurboSwing
TurboSwing BV is een jong internationaal opererend watersportbedrijf. Wij zijn fabrikant van de TurboSwing en de TowRescue sleepbeugels (unieke gepatenteerde sleepsystemen voor boten met buitenboordmotor). Wij richten ons zowel op de recreatieve markt als op de professionele markt voor het (reddend) slepen van boten en andere drijvende objecten.
Meer informatie www.turboswing.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht