Informatie voor de watersporter

Heel handige en veilige kluis voor op de boot vanaf nu te koop bij Bootplus.nl

bootplus_kluisWEESP – BootPlus.nl heeft vanaf 8 april jl. het assortiment uitgebreid met praktische kluis voor op de boot.
Menigeen kent het onbehaaglijke gevoel het navigatiesysteem, de autopapieren, huissleutels, camera etc achter te laten op de boot. Maar het is ook lastig om al die spullen weer iedere keer mee te nemen. Criminelen weten dit en daardoor stijgt helaas het aantal diefstallen vanaf de boot nog steeds. In de meeste gevallen bent u niet verzekerd voor deze diefstal! Voortaan kunt u veel ellende voorkomen met de ExtremeSafe ES5. Deze compacte maar bijzonder sterke kluis is de oplossing voor het opbergen van kleinere waardevolle goederen in uw boot. De safe is ook geschikt voor de auto, camper, caravan, thuisgebruik en op de hotelkamer.
De kluis kan eenvoudig met de standaard bijgeleverde ijzersterke staalkabel op diverse strategische punten in de boot worden vastgelegd. Deze kabel wordt vergrendeld bij afsluiting van de kluis. Bovendien kan de safe nagelvast worden bevestigd via de geïntegreerde openingen aan de binnenzijde van de kluis.
Gemaakt van plaatstaal met aluminium • scharniert van binnenuit • hoogwaardige staalkabel • dubbele vergrendeling • binnenzijde helemaal bekleed • afmetingen buitenkant (bxdxh): 215x165x97 mm • afmetingen binnenkant (bxdxh): 175x125x87 mm • gewicht : 1,8 Kg.
De ES5 Safe is Thatcham Q listed. Thatcham Quality Assurance (TQA ®) is een Brits onderzoeksbureau wat zorg draagt voor de beoordeling en erkenning van automotive producten, apparatuur en diensten. Thatcham concentreert zich op het opbouwen en controleren van de kwaliteit van de productie, ontwerp en de prestaties van een product en / of dienst.
Gefabriceerd onder de normen van ISO 9001.
Prijs € 87,50 incl BTW
Meer informatie vindt u bij www.bootplus.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht