Informatie voor de watersporter

Hella Marine aanwezig op de METS-beurs 2011 met LED- en verlichtingsproducten en

PERSBERICHT
Nieuwegein – De METS (Marine Equipment Trade Show) 2011 staat weer voor de deur. Van 15 tot en met 17 november 2011 zal de METS in het RAI beursgebouw te Amsterdam plaatsvinden. Hella zal hier een aantal van haar nieuwste Marine producten presenteren.
Hella Marine
Als leverancier van premium verlichtingsproducten voor de marine industrie, zal Hella met trots een aantal nieuwe producten presenteren. De verlichtingsproducten van Hella Marine, variërend van sfeervolle interieurverlichting tot krachtige en vrijwel onverwoestbare navigatielampen, zullen op de Hella Marine stand gepresenteerd worden. Daarnaast zullen er ook een aantal geheel nieuwe LED producten geïntroduceerd worden.
Sea Hawk LED inbouwlamp
De populaire Sea Hawk LED lamp is er nu ook in een inbouwvariant. Met een inbouwdiepte van slechts 35 mm past deze lamp op vrijwel elke plaats. De lamp levert hoge prestaties, zoals een lichtuitstraling van 240 lumen bij een energieverbruik van minder dan 3 Watt. Door de compacte afmetingen en grote lichtopbrengst is de Sea Hawk LED inbouwlamp zeer breed in te zetten, van dekverlichting tot verlichtingsbron in de motorruimte.
EuroLED 115
De EuroLED 115 is een geheel nieuwe reeks interieurverlichting binnen het Hella Marine programma. In deze verlichtingsproducten zijn de meest moderne LED technieken toegepast, waardoor de EuroLED 115 met een doorsnede van 115 mm, dezelfde prestaties levert als een veel grotere lamp. De EuroLED 115 is beschikbaar in twee lichttinten (wit 5000K en warm wit 3000K) en het licht is dimbaar. Deze inbouwlamp kan verzonken gemonteerd worden, maar dankzij de meegeleverde opbouwring, kan de lamp ook opgebouwd worden.
Bovengenoemde producten zijn slechts twee van de vele nieuwe producten die Hella op de METS zal introduceren. Hella is terug te vinden in de Europa Hal, op stand 01.345.
Voor meer informatie www.hellamarine.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht