HISWA Amsterdam Boat Show introduceert real time magazine voor iPad en iPhone van imgZine

PERSBERICHT
Amsterdam – De HISWA Amsterdam Boat Show presenteert vanaf vandaag een real time magazine voor de iPad en iPhone. Het magazine biedt nieuws en informatie over de HISWA en de laatste nieuwtjes uit de wereld van de watersport. De content wordt automatisch ververst, zodra het magazine wordt geopend en een verbinding heeft met het internet. Gebruikers krijgen een snel te scannen overzicht van artikelen om vervolgens het gewenste artikel te openen. Het betreft een pilot-project. Medio 2013 volgt de evaluatie. De HISWA Amsterdam Boat Show wordt gehouden van 6 tot en met 10 maart 2013 in Amsterdam RAI.
Naast het magazine presenteert de HISWA ook een aparte beursapplicatie (voor Android, iPhone en iPad). Praktische informatie over de beurs, zoals het actuele programma, een deelnemerslijst en een noviteitenlijst is terug te vinden via deze app. In het entreegebied van de HISWA is gratis WiFi beschikbaar. Zo heeft de bezoeker tijdens de beurs toegang tot het actuele programma en blijft men op de hoogte van het laatste nieuws. Ook kan de mobiele gebruiker naar de ‘gewone’ mobiele site – m.hiswarai.nl – gaan.
Functionaliteiten
Het magazine levert het laatste en meest relevante nieuws. Daarnaast is het volledig geïntegreerd met diverse social media kanalen. Zo kunnen lezers hun favoriete artikelen meteen met elkaar delen. Fans en bezoekers van de beurs krijgen via hun iPad en iPhone bovendien de laatste HISWA nieuwtjes te horen op Twitter. Ook is het magazine offline bruikbaar, kan men artikelen opslaan om later te lezen en kunnen originele artikelen via de browser worden bekeken. Tevens biedt de app advertenties. Het magazine is gebouwd door imgZine.
Start van het watersportseizoen – 6 t/m 10 maart 2013
De HISWA Amsterdam Boat Show in Amsterdam RAI luidt traditioneel de start van het watersportseizoen in en vormt de ideale gelegenheid om het seizoen te beginnen. Van 6 t/m 10 maart 2013 zijn naast de watersportwinkels en een boordevol activiteiten- en informatieprogramma, honderden kleinere en middelgrote boten op de beurs te vinden, waarmee je doorgaans nog hetzelfde seizoen het water op kunt. Het aanbod sloepen en sportboten in de RAI kent in Nederland zijn gelijke niet. Van eenvoudig en voordelig tot zeer luxueus en snel. De collectie open zeilboten op de beurs is uniek met stijlvolle day sailers en een groot aanbod sportieve wedstrijdboten. De HISWA voorziet bovendien in een groot aanbod onderdelen en accessoires, voor elk type boot en watersporter.
Over imgZine:
imgZine biedt uitgevers, bedrijven en instellingen een oplossing voor het publiceren op tablets en smartphones. Met het platform van imgZine kan met bestaande content – tekst en foto’s op een website bijvoorbeeld – gemakkelijk een aantrekkelijk magazine worden gemaakt voor deze mobiele devices. Dit zonder extra redactionele inspanning, dure vormgeving en extra IT-kosten. imgZine is een full service-oplossing en host en beheert de volledige omgeving, platform en informatiestromen. Tot de huidige klanten van imgZine behoren de Rabobank, de Belastingdienst, de RAI, MT Mediagroep, Springer Media en Adformatie.
Meer informatie www.hiswarai.nl en www.imgzine.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X