HISWA Amsterdam Boat Show wijzigt naam innovatieprijs in ‘HISWA Product van het Jaar’

PERSBERICHT
Amsterdam, 14 november 2012 – De HISWA Amsterdam Boat Show wijzigt de naam van haar jaarlijkse innovatieprijs in ‘HISWA Product van het Jaar’. De nieuwe naam van de prestigieuze prijs biedt een bredere ‘kapstok’ voor zowel het selectie- als het nominatieproces. Naast innovaties wil de beursorganisatie ook andere, recent ontwikkelde, onderscheidende producten in aanmerking laten komen voor de prijs. Daarnaast ligt de naam beter in lijn met de benaming van andere verkiezingen die de HISWA organiseert, zoals de HISWA Boot van het Jaar.
De criteria van de prijs zijn eveneens aangepast. Het onderscheidende karakter en de toepasbaarheid van het product vormen belangrijke criteria bij de beoordeling, samen met het prijsniveau en het belang voor de watersport en de consumentenmarkt. Bovendien moet het product al op de markt verkrijgbaar zijn en gepresenteerd worden op HISWA 2013.
Nieuwe juryleden
In de jury van ‘HISWA Product van het Jaar’ neemt een aantal nieuwe leden zitting, evenals een nieuwe voorzitter. Jan Briek (hoofdredacteur ANWB/Waterkampioen) neemt het stokje van Marjolein Doomen over als voorzitter van de jury. Scheepsbouwdeskundige Guido Beekmann en yachtdesigner Guido de Groot treden toe tot de jury.
Nominaties
Medio februari 2013 worden drie producten genomineerd voor de titel ‘HISWA Product van het Jaar’. De uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt op de openingsdag van de HISWA Amsterdam Boat Show 2013, op woensdag 6 maart in Amsterdam RAI.
HISWA Amsterdam Boat Show – 6 tot en met 10 maart 2013
De HISWA Amsterdam Boat Show wordt gehouden van 6 tot en met 10 maart 2013. De beurs luidt traditioneel de start van het watersportseizoen in en vormt de ideale gelegenheid om het seizoen te beginnen. Naast de watersportwinkels en een boordevol activiteiten- en informatieprogramma zijn honderden boten op de beurs te vinden, waarmee je doorgaans nog hetzelfde seizoen het water op kunt. Het aanbod sloepen en sportboten in de RAI kent in Nederland zijn gelijke niet. Van klein en voordelig tot groot, luxueus en snel. De collectie open zeilboten en day sailers op de beurs is uniek, of je nu van wedstrijdzeilen houdt of liever een dagtocht maakt. De HISWA voorziet bovendien in een groot aanbod onderdelen en accessoires, voor elk type boot en watersporter.
Meer informatie www.hiswarai.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X