Informatie voor de watersporter

HISWA korting en gratis huurfietsen bij Kuhnle Tours vaarvakanties in Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Polen

PERSBERICHT
Roermond – Keis & Caribbean, de Nederlandse vertegenwoordiging van Kuhnle Tours biedt voor de HISWA 2012 vaarvakanties aan met 5% korting in Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Polen. Wanneer u boekt voor 20 maart 2012 kunt u bovendien nog kiezen voor twee gratis huurfietsen zodat u de omgeving aan wal goed kunt verkennen, of een gratis eindschoonmaak van het schip.
Wij beschikken over 130 boten van 2-12 personen, klassieke boten of moderne boten zoals de Aquino 1190 en de Haines 1070 die sinds kort nieuw in ons aanbod aan boten te vinden zijn. De Aquino 1190 is een elegant jacht met een a-symetrische vorm in marine stijl uitgevoerd. De Haines 1070 biedt ruimte voor maximaal 6 personen en is gemaakt van glasvezel verstrekt kunststof.
Al dit nieuws kunt u lezen in onze nieuwe brochure 2012 die ook online aan te vragen is via www.kuhnle-tours.nl. Tevens kunt u hier op de hoogte blijven van alle nieuwtjes zoals onze nieuwe basis in Duitsland, Marienwerder, van waaruit u het Finowkanaal kunt bevaren naar bijvoorbeeld de geheel gerenoveerde scheepslift.
Tijdens de HISWA (RAI, Amsterdam: 6 – 11 maart 2012) kunnen wij u in Hal 2 stand 220 van Sail A Way Charters persoonlijk te woord staan.
Voor meer informatie www.kuhnle-tours.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht