Informatie voor de watersporter

Hiswa te Water 2023 Magazine 

Tijdens de Hiswa te Water verschijnt er in samenwerking met de organisatie een Full Color Magazine dat geheel in het teken van de Hiswa te Water 2023 staat. Het magazine zal gedurende de Hiswa te Water op verschillende locaties verkrijgbaar zijn. Op het beursterrein zullen ook meerdere displays aanwezig zijn waaruit het magazine gratis meegenomen kan worden.

Daarnaast is er ook een digitale versie van dit magazine beschikbaar. Wanneer je online een ticket koopt, ontvang je tevens de link naar de digitale versie van het magazine. Dit nieuwe magazine, dat uitsluitend te verkrijgen is tijdens de Hiswa te Water 2023, is met zorg samengesteld met informatie van en over de deelnemers van de 2023 editie.

Het magazine besteedt aandacht aan de nieuwste primeurs, de evenementen op de beurs, testen van de nieuwste modellen die op de beurs tentoongesteld worden, en het laatste nieuws omtrent producten en bedrijven.

Tevens treft u in dit magazine advertenties en aanvullende informatie aan van bedrijven die actief deelnemen aan de Hiswa te Water 2023.

Nieuwsgierig geworden? Via onderstaande link kunt het magazine bekijken.

Hiswa te Water Magazine

Nauticlink wenst u veel leesplezier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht