In Vlaanderen met extra korting Linssen-motorjachten huren dankzij vijfjarig bestaan Bboat Yachtcharter

PERSBERICHT
bboat_yachtcharterKuurne (bij Kortrijk, België) – Bboat, het charterbedrijf in Vlaanderen dat anonieme luxe Linssen-jachten verhuurt is vijf jaar jong. In die vijf jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig verhuurbedrijf van boten zonder vaarbewijs in Vlaanderen. Tot op vandaag blijft BBoat de basisgedachte trouw. ‘Zorgeloze vaarvakanties aanbieden in kwalitatieve anonieme jachten’.
De vloot werd ondertussen uitgebreid tot 4 Linssenjachten, van een 25 voet (voor 2 personen) over 30 voet (4+2) tot een 40.9 Ac (6+2 personen). Om de vloot up to date te houden, werd de oudste 30 voet ‘Omer’ ingeruild voor een jongere generatie 30.9 Ac.
Tevens wordt veel aandacht besteed aan de wensen van de klanten en de nieuwe ontwikkelingen op de markt. Alle boten beschikken vanaf nu over een Wifi –hotspot , zodat u ook ‘tijdens’ het varen alle multimedia kan gebruiken, Usb aansluitingen, enzovoort.
Het basiscomfort blijft op niveau. Bij vertrek zijn de jachten uitgerust als een 4* hotel, zoals opgemaakte bedden, zeep, handdoeken, keukengerei, koffie, thee en zelfs het eerste aperitief staat klaar … . Bij aankomst is ook de eindreiniging inbegrepen. Ook hier geen zorgen!!!
Heeft u geen vaarervaring, en wenst u van het watergevoel te proeven? Geen probleem! Wij helpen u graag professioneel op weg zodat uw eerste waterervaring een ware passie kan worden, en dit ook zonder vaarbewijs
Ook binnen de groep ‘Linssen boating Holidays’ (LBH),de overkoepelend organisatie die alle verhuurders van Linssenjachten vertegenwoordigt in Europa, zitten we niet stil. Het Linssen Boating Holidays netwerk (kort: LBH) behoort tot de topaanbieders in de verhuur van motorjachten in het 8 – 15 m. segment. Bij 12 onafhankelijke LBH partnerbedrijven met samen 25 vertrekbases in 9 Europese landen kan men een Linssen huren.
Tot de bijzondere kenmerken van een LBH vaarvakantie behoren de luxe Linssen motorjachten, de kleinschalige basissen, de persoonlijke service -typisch voor familiebedrijven- en de vaak zeer bijzondere bestemmingen, die men niet zomaar in elke reisbrochure zal aantreffen. Met ook enkele nieuwe bekende en onbekende vaargebieden. Bijvoorbeeld Venetie, Friesland of Finland.
Om ons vijfjarig bestaan van Bboat in de verf te zetten werd de website volledig vernieuwd en ontvangen onze klanten een extra korting
Meer informatie www.bboat.be, www.rentalinssen.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X