123 stickers

Internationaal charterbedrijf voor zeiljachten en catamarans Dream Yacht Charter opent kantoor in Nederland

PERSBERICHT
KRIMPEN A/D LEK – Dream Yacht Charter zet de aanval in op de Nederlandse markt. Dream Yacht Charter heeft dit voorjaar een franchise kantoor geopend in samenwerking met Sightsailing opererend onder de naam Dream Yacht Nederland. Opvallend: waar een andere grote aanbieder recent het kantoor in Nederland heeft gesloten, opent Dream Yacht Charter deze maand juist een franchise kantoor in Zuid-Holland. Een stap die niet uit kon blijven, aldus de Franse directeur/oprichter Loïc Bonnet.
Dream Yacht Charter verhuurt ruim 850 jachten vanuit 47 bases wereldwijd. Bestemmingen variëren van bekende gebieden als Kroatië, Griekenland, Mallorca, de Britse Maagdeneilanden en de Seychellen, tot verborgen juweeltjes zoals de Zee van Cortes in Mexico en Nieuw-Caledonië. Volgende maand worden 3 nieuwe bases geopend in Sicilië, Sardinië en Zweden. Dream Yacht Charter heeft hiermee de grootste bareboat vloot wereldwijd, aangeboden onder één merknaam.
Dream Yacht Charter onderscheidt zich onder meer met het product ‘By the Cabin’, wat er op neerkomt dat vaarliefhebbers een hut huren aan boord van een catamaran. Hierbij geniet de klant van de luxe en exclusiviteit van een zeer luxe jacht, zonder de gehele huurprijs van het jacht te hoeven bekostigen. Deze catamarans onderscheiden zich door hun grootte (tot 82ft).
Liefhebbers kunnen tevens terecht voor het zelfstandig huren van zeiljachten en catamarans van 31ft tot 58ft. De monohulls in de vloot van Dream Yacht Charter zijn van de gerenommeerde merken Beneteau, Jeanneau en Dufour; de catamarans zijn afkomstig van Lagoon, Bali en Fountaine Pajot. Kortom, Dream Yacht Charter heeft mogelijkheden voor iedere zeiler.
Nederlandse kantoor
Het Nederlandse kantoor wordt geleid door Liesbeth Boddé (42) en Daphne Pronk (36), die samen ruim 35 jaar ervaring hebben in het verkopen van luxe zeilvakanties. Loïc Bonnet: ‘Hiermee kunnen wij geïnteresseerden op het hoogste kwaliteitsniveau bedienen. De vaarwereld kent geen geheimen voor deze dames, die bovendien letterlijk en figuurlijk de taal van de Nederlandse vaarliefhebber spreken. Vanuit een gedeelde passie met de klant, want de liefde voor het zeilen is beiden met de paplepel ingegoten.’
Wanneer klanten voor 31 mei bij Dream Yacht Nederland een zeilvakantie boeken ontvangen zij een exclusief openingsaanbod van maar liefst 10% korting op de boothuur voor alle Middellandse Zee bestemmingen in 2017!
Dream Yacht Charter startte in 2001 met zes jachten in de Seychellen. Het bedrijf is inmiddels gegroeid naar een vloot van ruim 850 jachten, verspreid over de Indische Oceaan, de Middellandse Zee, de Caribbean, Australië, Stille Zuidzee, Noord-Amerika en de Bahama’s. Meer informatie is te vinden op www.dreamyachtcharter.com. Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan een Nederlandse versie van de website.
Meer informatie www.dreamyachtcharter.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X