Informatie voor de watersporter

IVA Nautica zal als 'hét voorbeeld van kwaliteitsonderwijs' net zo hoog aangeschreven staan als de andere IVA opleidingen

PERSBERICHT
Driebergen – Misstanden in het onderwijs. Berichten over ondeugdelijke diploma’s, ingetrokken accreditaties en opleidingen die derhalve van het toneel verdwijnen, zijn spijtig genoeg prominent in het nieuws. Je zult als afgestudeerde maar met een dergelijk ‘ondeugdelijk’ diploma de arbeidsmarkt op moeten! Toch kan het ook anders.
In Driebergen zorgt de Business School IVA Driebergen al meer dan 80 jaar voor onderwijs op topniveau! Kleinschalig, particulier met een sterke focus op de praktijk. Vanaf september 2011 start IVA Driebergen als enige onderwijsinstelling in Nederland de keuzerichting Nautica. Deze managementopleiding is toegespitst op de watersportbranche. Studenten met een passie voor watersport vinden in deze Business School een unieke combinatie van technisch commercieel onderwijs.
Hogeschool IVA
De vierjarige bachelor opleiding van IVA Driebergen staat al jaren in de top van de beste HBO-opleidingen in Nederland. In 2009 liet de HBO-raad, onder voorzitterschap van Doekle Terpstra, commissie De Boer een secor investeringsplan HBO 2011-2016 maken. IVA Driebergen werd geroemd als “hét voorbeeld van kwaliteitsonderwijs”. (bron: sector investeringsplan HBO 2011-2016). IVA Nautica zal vanaf 1 september 2011 dit predicaat straks ook zeker verdienen.
Meer informatie www.iva-nautica.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht