Informatie voor de watersporter

Jachtbemiddeling Sneekerhof organiseert in Grou 'Oudejaarsshow 2011' met ruim 125 gebruikte sloepen, cruisers en motorboten

PERSBERICHT
Grou – Jachtbemiddeling Sneekerhof sluit 2011 af met een grote oudejaarsshow welke wordt gehouden van 27 tm 30 december 2011 in de showroom van Sneekerhof (het Aquaverium) in Grou. Meer dan 125 sloepen, cruisers en motorboten staan voor u klaar om bezichtigd te worden.
Tijdens de oudejaarsshow zijn er een aantal zeer spectaculaire oudejaarsaanbiedingen. Naast een prachtig aanbod van schepen en spectaculaire aanbiedingen van Sneekerhof is ook het restaurant in het Aquaverium geopend en worden er vers gebakken oliebollen geserveerd! Terwijl ouders rustig zich rustig kunnen oriënteren in de showroom kunnen de kinderen zich vermaken met diverse leuke attracties en speeltoestellen in het Aquaverium.
Jachtbemiddeling Sneekerhof of specialist in de verkoop van nieuwe en gebruikte sloepen, cruisers en motorjachten. Het aanbod omvat meer dan 140 schepen waarvan de meeste in de showroom of in de verkoophaven te bezichtigen zijn. Door een actieve en professionele marktbenadering is het Jachtbemiddeling Sneekerhof wederom gelukt het aantal verkopen te laten stijgen ten opzichte van de vorige jaren. Dus niet alleen voor het kopen, maar ook voor het verkopen van een schip kiest u voor Jachtbemiddeling Sneekerhof!
Meer informatie www.jachtbemiddelingsneekerhof.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht