Jachtmakelaar eSailing breidt aantal vestigingen uit met vertegenwoordiging in Aalsmeer

PERSBERICHT
Huizen – Vanaf mei 2012 is eSailing verder uitgebreid met een derde vestiging. Ondanks economisch moeilijkere tijden merken wij mede door onze werkwijze steeds meer vraag naar de diensten van eSailing. In Aalsmeer is dan ook een nieuwe vestiging geopend. De makelaar van deze vestiging, Cor Kroes heeft jarenlange ervaring in de verkoop van sportboten, sportcruisers en andere motorjachten. Deze vestiging is dan ook geheel gespecialiseerd in het verkopen van motorjachten.
Twee nieuwe verkooppakketten
Sinds kort is ook het aanbod uitgebreid met twee extra bemiddelingspakketten. Deze zijn standaard voorzien van een professionele videoregistratie van het schip. Daarnaast heeft de verkoper de keuze om zelf de bezichtiging te doen óf deze door eSailing te laten verzorgen.
Professionele videoregistratie
Een professionele videoregistratie komt tegemoet aan de wensen van kopers én verkopers. Potentiële kopers kunnen het jacht uitgebreid en in hun eigen omgeving bekijken, zodat zij zich een goed beeld kunnen vormen. Vooral voor de vele buitenlandse kopers is dit een erg prettige manier om zich goed te kunnen oriënteren op het aanbod. De bezichtiging is vaak een laatste formaliteit voordat de koop gesloten kan worden. De koper kent het schip immers al van de videobeelden.
Bezichtigingen
Ook de mogelijkheid om zelf de bezichtigingen te doen bleek aan de vraag te voldoen. Veel verkopers kiezen ervoor om de kopers zelf rond te leiden, omdat dit een flinke korting op de courtage oplevert. Voor de overige klanten regelt eSailing de bezichtigingen, bijvoorbeeld bij buitenlandse kopers of als de verkoper geen tijd heeft om zelf de bezichtigingen te regelen. Daarnaast blijft de makelaar onmisbaar in de rest van het traject. Hij onderzoekt de eigendomssituatie, verstrekt informatie, voert onderhandelingen, begeleidt de expertisekeuring, maakt de verkoopovereenkomst op en zorgt voor een veilige koopsomstorting via een derdengeldenrekening.
Landelijke dekking
De nieuwe verkoopstrategie slaat aan. Daarom is eSailing na een tweede vestiging in Zuidwest Nederland, nu ook uitgebreid met een vestiging in Midden Nederland. Naar verwachting volgt een vestiging in Friesland op korte termijn. Daarmee heeft eSailing een goede landelijke dekking en voor elke verkoper is er een jachtmakelaar in de buurt.
Maatwerk en persoonlijke begeleiding
Floris Vos kijkt terug op vijf mooie jaren in de jachtmakelaardij: “Het was een gok om een met een nieuw en vooruitstrevend verkoopconcept de markt op te gaan, maar mijn klanten zijn tevreden over dit maatwerk, in combinatie met onze ervaring en persoonlijke begeleiding. Als gediplomeerd jachtmakelaar kunnen wij op tientallen nationale en internationale verkoopwebsites adverteren. Bij een reële verkoopprijs verkopen we daardoor zeer snel en dat is toch wat de klant wil”.
Meer informatie www.esailing.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X