Informatie voor de watersporter

Jonkers Yachts importeur geworden van Italiaanse Dominator motorjachten vanaf 64 voet

De luxe en op maat gesneden Italiaanse motorjachten van Dominator zijn nu ook verkrijgbaar in Nederland en België. Per 1 mei 2013 is het Zeeuwse bedrijf Jonkers Yachts officieel dealer geworden van de Italiaanse werf Dominator Yachts. Voor de verkoop van de Dominator jachten, de service- en onderhoudswerkzaamheden daaraan, kunt u nu terecht bij Jonkers Yachts in Scharendijke.
Hiermee breidt Jonkers Yachts zijn bestaande portfolio van luxe zeil- en motorjachten uit. Dominator Yachts heeft zijn werf aan de Adriatische kust (Fano) en maakt daar sinds 1999 top kwaliteit jachten van 64 tot 130 voet. De bedrijfsfilosofie van Dominator luidt “Allow owners to enjoy the sea in a style that is uniquely their own”. Dat verklaart waarom alle jachten van Dominator verschillend zijn. Elk jacht is uniek, afgestemd op de verwachtingen en wensen van de
klant.
Jonkers Yachts kan voor het seizoen 2013 direct een primeur naar buiten brengen; De sportieve Dominator 640 waarvan de introductie voor de wereldpers op spectaculaire wijze zal plaatsvinden op 3 en 4 juni 2013 in Venetië.
Meer informatie www.dominatoryachts.com en www.jonkers.org

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht