Informatie voor de watersporter

Jonkers Yachts viert 25-jarig jubileum

Jonkers Yachts is verheugd om zijn 25-jarig jubileum te vieren. Van 21 juni tot 24 juni zijn bezoekers uitgenodigd om de festiviteiten bij te wonen in Marina Port Zélande, waarbij een mooie vloot van Linssen, Fairline en Jeanneau zal worden gepresenteerd.

Het hoogtepunt van het evenement is de dagelijkse bootshow, gehouden van 10:00 tot 16:00 uur, met een prachtige selectie nieuwe en gebruikte boten van gerenommeerde merken zoals Linssen, Fairline en Jeanneau. Daarnaast zullen luxe automerken Porsche, Lamborghini en Bentley aanwezig zijn, samen met gewaardeerde leveranciers zoals Yamaha en Raymarine.

De viering begint op de avond van 21 juni met een levendig “Crew” feest, waarbij alle medewerkers en onderaannemers worden samengebracht voor een memorabele barbecue en live muziek.

Op 22 juni zal om 12:00 uur een indrukwekkende parade op het water plaatsvinden, met een mooie vloot van Linssen, Fairline en Jeanneau die langs Marina Port Zélande zullen varen. De parade wordt gedocumenteerd met foto’s en video’s die worden gedeeld via verschillende sociale-mediaplatforms.

In de avond van 22 juni wacht een VIP-feest op de gewaardeerde klanten en prospects van Jonkers Yachts, met een luxueus walking dinner, live entertainment en spannende verrassingen. VIP-gasten worden verwend met exclusieve shuttle service verzorgd door Porsche, Bentley en Lamborghini voertuigen, voor een stijlvolle aankomst.

Voor meer informatie: jonkers.org

Foto: Jonkers Yachts

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht