123 stickers

Kijkje achter de schermen dankzij de making of van Delta Lloyd’s reclamespot ‘De Optimist’

Het eindresultaat

Amsterdam, Nieuwegein – Sponsor van de olympische zeilerij Delta Lloyd heeft deze week de nieuwe reclamecampagne ‘De Optimist’ gelanceerd en de zeilsport speelt een grote rol in deze campagne.

In de commercial vaart een jongetje met zijn zeilbootje, een optimist, het avontuur tegemoet. Zijn voorbereiding, kennis en inzicht helpen hem de obstakels op zijn reis te overwinnen. Het jongetje dat de hoofdrol speelt, is gescout via de Optimist Club Nederland en heeft training gehad van topzeiler Pieter Jan Postma. Er is ook een ‘making of’, die goed laat zien wat een heisa er nodig is voor zo’n productie… (Watersportverbond)

1 Bericht

  • CB

    9 jaren geleden / 25 september 2013 om 15:36 uur

    Inderdaad een hoop heisa en ongetwijfeld een hoop geld. En het resultaat? Een flutcommercial. Zelden zo’n goedkoop in elkaar gezet broddelverhaal gezien met doorzichtige trucages en gezochte thematiek. En zoals wel vaker bij Delta Lloyd, veel te lang(dradig).

    Als ik Delta Lloyd was zou ik snel een ander reklamebureau inschakelen en met de interne marketeers die hiervoor verantwoordelijk een ehh… goed gesprek aangaan.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X