Informatie voor de watersporter

KM Yachtbuilders kondigt Open Dag aan

Zaterdag 20 april 2024, 10:00 – 17:00 uur

KM Yachtbuilders kondigt vol trots haar jaarlijkse Open Dag aan, die plaatsvindt op 20 april 2024 in Makkum. Dit evenement, dat een ware traditie is geworden onder watersporters, belooft een dag vol inspiratie, innovatie en nautisch vakmanschap te worden.

Elk jaar is de Open Dag van KM Yachtbuilders een groot succes en dit jaar belooft niet anders te zijn. Van indrukwekkende jachten van 36 tot 77 voet, tot het verkennen van de scheepswerf en alle werkplaatsen, de Open Dag biedt een unieke kans om het vakmanschap van dichtbij te ervaren.

Tom Waes

Opmerkelijk is de aanwezigheid van Belgische televisiepersoonlijkheid Tom Waes. Onlangs werd zijn  samenwerking met KM Yachtbuilders voor de bouw van een Bestevaer 53 S/Y bekendgemaakt. Tijdens de Open Dag zal er om 14:00 uur een speciaal moment zijn waarop Tom Waes zelf zijn bouwnummer mag inlassen, een hoogtepunt voor alle aanwezigen.Daarnaast zal hij om 15:00 een lezing geven over zijn keuze voor Bestevaer, zijn plannen en het ontwerpproces geven.

In aanbouw

Momenteel wordt er op de scheepswerf hard gewerkt aan imposante jachten als de tweede Pelagic 77, OCD60 en de Bestevaer 54. In de werkplaats kunnen bezoekers deze schepen in aanbouw zien en het vakmanschap van dichtbij ervaren. Daarnaast kunnen bezoekers verschillende jachten rondom de scheepswerf bewonderen.

De onderstaande jachten zijn (onder voorbehoud) aanwezig:

Jachten in aanbouw:
Bestevaer 41 Josephine II
Bestevaer 53 Tom Waes
Bestevaer 53 Sur
Stadtship 56 Otte
OCD60 Frenz
Pelagic 77

Voltooide jachten in het water/aan de kade:
Bestevaer 36 BV3
Bestevaer 45 Lionne
Bestevaer 49 Katharos
Bestevaer 53 Xaos
Bestevaer 53 Kite
Bestevaer 53 Farmor
Bestevaer 54 MicMac
Bestevaer 55 Albatros
Stadtship 56 Merrimac
Bestevaer 55 Morning Haze
Bestevaer 56 Panta Rhei (subject to change)
Stadtship 56 Oester
Koopmans 37 Blikvis

Refits
Bestevaer 76 La Rahema 
Hoek 65 Weatherly
Perry 60
Wever 53 Avanta 
Ovni 385 
Ovni 39

Yachts For Sale
Bestevaer 53 MY Bryndis 
Bestevaer 53 MY #3
Stadtship 70 Red Rooster 

Leveranciers
Naast betoverende uitzichten op de werf en jachten, kun je kennismaken met leveranciers die alles bieden, van essentiële jachtbenodigdheden tot luxueuze levensstijlartikelen

Naast deze nautische invulling kunnen bezoekers genieten van lifestyle standjes en catering die de dag compleet maken. De Open Dag, die plaatsvindt van 10:00 tot 17:00 uur, is open voor alle bootliefhebbers, zeilliefhebbers, motorjacht liefhebbers, en diegenen met speciale interesse in high latitude bestemmingen en aluminium jachten. Kortom: Wees welkom!

Voor meer informatie en het volledige programma: kmyachtbuilders.com

Foto: KM Yachtbuiders

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht