Informatie voor de watersporter

KOK watersport trapt 50-jarig jubileum af met Demodag

Dit jaar bestaat de winkel van KOK watersport in Rotterdam 50 jaar. En zoals mag worden verwacht, zullen er het hele jaar door feestelijke activiteiten plaatsvinden om dit mooie jubileum te vieren. De aftrap wordt genomen op zaterdag 6 april, met een veelzijdige Demodag in de watersportwinkel. Speciaal georganiseerd voor klanten. Naast aanbiedingen kunnen bezoekers rekenen op de aanwezigheid van een groot aantal bekende watersportmerken, met interessante demonstraties en nuttige tips. Een uitgelezen kans om kennis te maken met nieuwe producten of om vragen te stellen aan de fabrikanten en leveranciers.

“In de afgelopen 50 jaar is er veel veranderd in de watersportwereld. Niet alleen het soort boten, maar ook de manier waarop het klantcontact plaatsvindt. We waren als een van de eersten actief op internet met verkoop. Die voorsprong hebben we eigenlijk nooit meer losgelaten en daar zijn we als organisatie trots op”, laat een enthousiaste Henk Kok aan ons weten. Hij is de tweede generatie en heeft het stokje een aantal jaren geleden van zijn vader Frans overgenomen. Ondanks de vele veranderingen in de branche geldt bij het familiebedrijf nog altijd hetzelfde uitgangspunt. Henk licht toe: “De klant centraal stellen binnen je organisatie is cruciaal voor succes. Dat was vroeger al, en nu eigenlijk nog meer. Wij zijn dagelijks bezig om ervoor te zorgen dat onze klanten de vrije tijd die ze hebben, optimaal kunnen benutten. Dat is de reden dat we alleen producten van goede kwaliteit verkopen, tegen een eerlijke prijs. Daarnaast doen we er alles aan om klanten een prettige winkelervaring te bieden. Zowel in onze winkel in Rotterdam als in de webshop.”

De Demodag is bedoeld als bedankje aan alle klanten van de afgelopen jaren. “Het is gewoon leuk om al die bekende gezichten te zien. Online mis je dat gewoon en dat vind ik weleens jammer”, aldus Henk, die laat weten enorm veel zin te hebben in het nieuwe watersportseizoen.

De Demodag wordt gehouden op zaterdag 6 april 2024 en start om 9:00 uur. Tot 16:00 uur zijn de productspecialisten van diverse watersportmerken in de winkel in Rotterdam aanwezig en zijn er diverse stuntaanbiedingen te vinden. Toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.

Voor meer informatie: kokwatersport.nl

Foto: KOK Watersport

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht