Informatie voor de watersporter

Koopmans Yachtservice exclusief importeur van Flexball elektronische motorbediening voor boten

Aalsmeer – Koopmans Yachtservice in Aalsmeer is sinds september 2017 exclusieve importeur van Flexball elektronische motorbediening. Met het importeur schap verruimt Koopmans Yachtservice haar dienstverlening rondom technisch bootonderhoud en installatieonderdelen.
Superieure handbediening voor overstap van mechanische naar elektronische bediening
Flexball is aanbieder van een nieuwe generatie elektronische motorbediening die kan worden aangesloten op motoren met een elektronische keerkoppeling en mechanische brandstofpomp, of vice versa, of beide elektronisch. Deze innovatieve elektronische gashendels kunnen daarmee op bijna elk schip gemonteerd worden. Het geeft een hoge mate van bedrijfszekerheid en bevat het Rina keurmerk. Vergelijkbaar met Lloyds en DNV.
De Flexball elektronische motorbediening is gemakkelijker te bedienen, beter afstelbaar en geluidloos. Er zal geen hinderlijk resonerend motorgeluid meer te horen zijn wat voorheen door de kabels werd veroorzaakt. De Flexball is gemaakt van RVS316, waterdicht, zeewater bestendig en IP67 gecertificeerd.
Drie varianten handbedieningen
De Flexball elektronische motorbediening is per september 2017 leverbaar in drie varianten:
• De Flexball 4500 Twin is voor schepen met dubbele motoren
• De Flexball 4500 Single is er voor schepen met een enkele motor.
• De Flexball Wave 4000 is er voor schepen met een enkele motor.
Alle drie producten kunnen zowel elektrisch als mechanisch worden toegepast.
Mark Koopmans van Koopmans Yachtservice over de transactie: “Met het importeurschap van Flexball kunnen wij onze klanten beter faciliteren op het nieuwe tijdperk van elektronisch varen. Flexball biedt innovatieve elektronische gashendels die wij op elk schip kunnen monteren waarvan wij erkend installateur zijn. De Flexball biedt naar ons inzicht de mogelijkheden die wij zoeken voor elektronische keerkoppeling en mechanische brandstofpomp of vice versa”.
Meer informatie www.koopmansyachtservice.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht