Leboat lanceert nieuwe site en prijsvraag met kans op één week gratis een boot huren op binnenwater van Europa

PERSBERICHT
Rotterdam – Le Boat lanceert een hele nieuwe website. Dé specialist in vaarvakanties in Europa heeft een geheel vernieuwde website waarbij de zoekfunctie is geoptimaliseerd, de inhoud is geüpdatet en het boekingsproces is vereenvoudigd. De website is nu ook geschikt voor tablets en smartphones.Le Boat heeft een speurtocht op de website uitgezet waarmee bezoekers de website kunnen leren kennen én een week boothuur kunnen winnen!
Le Boat verhuurt vakantieboten op de binnenwateren van Europa geschikt voor 2 tot 12 personen. Bijzonder aan deze boten is dat er geen vaarervaring of vaarbewijs benodigd is om deze te kunnen huren en besturen. Het zijn comfortabele boten voorzien van slaaphutten, badkamertjes, een keuken en een groot zonnedek. Le Boat heeft 30 vertrekhavens verspreid over 8 landen in Europa, waaronder Italië, Frankrijk en Nederland. Om de klant te helpen met het maken van de keuze welke boot en welke bestemming, heeft Le Boat de website toegankelijker gemaakt.
De website van Le Boat heeft volledig nieuwe content, het design is gemoderniseerd en is nu ook geschikt voor tablets en smartphones. De vernieuw-de zoekfunctie is het perfect hulpmiddel voor de vakantiezoeker om de keuze voor een boottype en vaarroute te kunnen maken. De zoekfunctie is uitermate geschikt voor mensen die nog niet precies weten wanneer ze willen gaan, welke boot ge-schikt is of waarheen ze willen.
Daarnaast biedt de website alle handige informatie voor mensen zonder ervaring, routesuggesties, leuke feitjes over de omgeving, sluizen, winkels, virtuele rondlei-dingen op de boten en filmpjes. Ervaringen van andere klanten kunnen nu ook gedeeld worden, een goede manier voor de beeldvorming van de toekomstige klant.
Om mensen kennis te laten maken de nieuwe website heeft Le Boat een speurtocht ontwikkeld. Degenen die Kapitein LeBoat vinden op de website maken kans op 1 week gratis boothuur.
Meer informatie www.leboat.nl en de speurtocht

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X