Informatie voor de watersporter

Linssen Yachts met ‘Linssen Owners Club Finland’ vijfde eigenarenvereniging rijk

PERSBERICHT
Maasbracht – Sinds 1 april 2014 heeft Linssen Yachts maar liefst vijf eigenarenverenigingen. Naast die in Engeland, Nederland/België, Duitsland en Zwitserland is nu ook de ‘Linssen Owners Club Finland’ een feit.
Op initiatief van een aantal enthousiaste Finse Linssen-klanten is de vijfde Linssen-eigenarenvereniging opgericht. Deze wil samenwerken met de andere verenigingen op het gebied van het uitwisselen van gegevens over vaartochten, technische expertise, vragen over onderhoud en andere praktische zaken. Daarnaast zal de nieuwe eigenarenvereniging deelnemen aan het jaarlijkse ‘owners diner’ dat op de zaterdag van de Linssen Yachts Boat Show (dit jaar van 22 t/m 24 november) wordt gehouden.
“De trouwe schare Linssen-eigenaren wordt steeds groter en nu ook het aantal eigenarenverenigingen. We zijn er bijzonder trots op dat zo veel eigenaren – op eigen initiatief maar uiteraard wel met onze goedkeuring – een eigenarenvereniging oprichten. Het toont aan hoe nauw verbonden onze eigenaren zich met de werf en met de Linssen-familie voelen”, aldus Yvonne Linssen. “Regelmatig komen de verenigingen naar de werf voor bijvoorbeeld een dag technische instructie, een workshop ‘koken aan boord’ en andere gezamenlijke activiteiten.”
De Linssen Owners UK Association in Engeland – de eerste eigenarenvereniging, opgericht in 1999 – telt ruim 100 jachten. De L*O*G in Nederland/België (viert in 2014 haar 5-jarig bestaan) heeft inmiddels ruim 60 jachten. In Duitsland is de ‘Linssen Yachts Eigner Verein’ actief met ruim 40 jachten en vorig jaar is in Zwitserland de ‘Linssen Club Schweiz’ opgericht met meteen 21 deelnemende jachten.
Meer informatie www.linssenyachts.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht