Informatie voor de watersporter

Marcapelli brengt nieuw soort hoogwaardige steigerstootranden en stootwillen op de Nederlandse markt

PETRSBERICHT
Reeuwijk – Nieuw in Nederland is Marcapelli, importeur van InMare, de Italiaanse lijn steigerstootranden, stootwillen, en professionele fenders en stootranden van Ethyleen Vinyl Acetaat (‘EVA’), een geschuimd co-polymeer met ten opzichte van PVC hoogwaardige en duurzame eigenschappen. In de webshop van Marcapelli vindt u alle steigerfenders en bootfenders die u direct kunt bestellen bij de importeur. Alle producten worden gratis verzonden door geheel Nederland.
Naast de kwalitatief hoogwaardige steigerfenders die een lange levensduur garanderen, brengt Marcapelli ook de unieke paalfender ‘Cover’ en de boegfender ‘Bow’ op de Nederlandse markt. Zeer geschikt voor aan boord zijn de stootwillen van de POSEIDONE serie die niet lek kunnen gaan en optimale bescherming bieden tijdens het afmeren en sluizen. Het assortiment bevat daarnaast ook landvastdempers in allerlei maten genaamd ‘Nereïde’ en complete snubberlines ‘Calipso’ voor het veilig voor anker gaan.
Neem gerust contact met ons op voor gratis fender advies of informeer naar de montage service van Marcapelli, die elke fender voor u monteert.
Meer informatie www.marcapelli.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht