Informatie voor de watersporter

MarineCenter Lemmer nu ook Mercury Diesel Center en op boot Holland in Leeuwarden

PERSBERICHT
Lemmer – MarineCenter in Lemmer is sinds dit jaar Mercury Diesel Center van de regio Noord- Nederland. Directeur Simon Hoekstra van MarineCenter ziet daarin opnieuw de bevestiging dat zijn bedrijf in staat is een hoge mate van deskundigheid en kwaliteit te leveren. “Wij waren al Volvo Penta dealer en al geruime tijd officieel dealer van Mercury, Mercruiser en Cummins.” Op Boot Holland 2013 toont MarineCenter bedrijven en particulieren motoren van Mercury Diesel om hen te informeren over de installatie en inbouw.
Nieuw: SmartCraft met ‘DTS electronic control’
Mercury Diesel levert ‘High Speed’ scheepsdieselmotoren tot 5 liter voor de plezier- en beroepsvaart. Het gamma bestaat momenteel uit de QSD-reeks, gebaseerd op de VM Motori motorblokken en de TDI-reeks die door Volkswagen wordt gebouwd. “Vooral de TDI 4,2 liter V8 met 1 pk per kilogram gewicht (!) en de TDI 3.0 V6 zijn fantastische motoren. Begin 2013 zullen de motoren SmartCraft compatibel worden uitgevoerd met standaard DTS elektronische motorbediening, waardoor er een volgende stap gemaakt wordt. De motoren zijn al top, maar het wordt nog beter”, aldus Hoekstra.
Kennisniveau
Door professionele training van de werknemers van MarineCenter bij leveranciers en organisaties wordt het kennisniveau up-to-date gehouden. “Het volgen van de door de fabrikant voorgeschreven procedures is voor ons essentieel, want het gaat toch om het kostbare eigendom van de jachteigenaren, die er onbezorgd mee willen varen. In onze filosofie staat duurzaamheid voorop: wij maken alleen gebruik van originele onderdelen. Hierdoor kunnen wij ook volledig achter de door ons uitgevoerde werkzaamheden staan. MarineCenter is present op Boot Holland 2013, stand 3057.
Meer informatie www.marinecenter.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht