MarineCenter ook op Boot Holland met de Marieholm 735 Friendly sloep

PERSBERICHT
marinecenter_marieholmLemmer – MarineCenter realiseert naast haar stand 3057 met Mercury als Diesel Center voor Noord-Nederland nog een tweede stand 3044 voor de Marieholm 735 Friendly spiegelsloep inclusief arrangementen:
MarineCenter in Lemmer is sinds enkele jaren succesvol op de markt aanwezig met de klassiek gelijnde luxe spiegelsloep Marieholm 735 Friendly. Nieuw voor dit modeljaar is de mogelijkheid van een toilet aan boord. Verder is de sloep op details aangepast en verbeterd. Wat onveranderd is gebleven zijn de fantastische vaareigenschappen, de standaard aanwezige luxe met veel teak en de comfortabele bediening. Nieuw ontwikkeld is de buiskap met verlengde tent. De buiskap verbetert de zit voorin met de kap omhoog, terwijl het achterstuk van de tent tevens gebruikt kan worden als bimini, waarbij de achterwand en zijkanten individueel open en dicht kunnen, waardoor de stuurman altijd de meest comfortabele zit heeft ten opzichte van weer en wind. De Marieholm 735 is vanwege zijn slanke vorm en capaciteit voor 12 opvarenden zeer geschikt voor arrangementen met groepen.
De sloep wordt gepresenteerd in samenwerking met arrangementen van ‘A la Mer’ uit Lemmer:
‘ A la Mer’ in Lemmer biedt luxe arrangementen aan waarbij een gezelschap vanaf koffie met gebak in de ochtend tot en met een luxe diner in de lounge of op het terras met uitzicht over het IJsselmeer kan worden ontvangen. Informatie via www.alamer.nl.  Al enige seizoenen bewijst ‘Restaurant Sluiszicht’ in Blokzijl dat met deze Marieholm sloep een probleemloze en rendabele bedrijfsvoering mogelijk is. In de Kop van Overijssel bedienen zij naar volle tevredenheid grotere en kleinere gezelschappen. De sloep “La Esclusa’ van Sluiszicht is met schipper te boeken via www.sloep-arrangementen.nl.
MarineCenter is present op Boot Holland 2013, stand 3057. Marieholm & A la Mer vindt u op Boot Holland 2013, stand 3044.
Meer informatie www.marinecenter.nl en www.marieholm.nl