Maritieme schilderijen en beelden van Marco Käller op kerstexpositie 2019 in galerie Marina Makkum

Makkum – De galerie van Marco Käller op Marina Makkum organiseert ook dit jaar weer een kerstexpositie met beelden en schilderijen van Marco Käller zelf en tassen van Käthi Habig.

Door zijn passie voor het water ontmoette Käller de meest uiteenlopende mensen. Van hobbyschippers, wedstrijdzeilers, vissermannen, waddengidsen tot officieren van marine en koopvaardij. Zij delen allemaal dezelfde fascinatie: de zee. Turend naar die eindeloze zee, altijd een ander gezicht, nooit hetzelfde. Persoonlijk en artistiek begrijpt hij dit gevoel heel goed. Tegelijkertijd leeft bij hem ook steeds de vraag waarom die enorme hoeveelheden water voor sommigen bedreigend zijn, terwijl het voor anderen een onbeperkte wereld van vrijheid en mogelijkheden is, een plek waar zij werkelijk tot leven komen.

Naast maritieme kunst van Marco Käller zijn tijdens de expositie ook de handgemaakte tassen van Käthi Habig te bewonderen.

In het atelier komen de verhalen van het water bij elkaar, belevenissen van de nautische kunstenaar en zijn publiek. De galerie bevat een grote collectie maritieme kunstwerken, schilderijen, tekeningen, grafiek en beelden.
Openingstijden vrijdag 20, zaterdag 21, zondag 22 december, en tweede kerstdag 26 december tot en met 31 december van 13.00 tot 17.00 uur.
Meer informatie www.kaller.nl en