Informatie voor de watersporter

Marketing en promotie Linssen Yachts beloond met unieke plaats in ‘Jahrbuch der Werbung 2012’

PERSBERICHT
Maasbracht – De nieuwe reclamecampagne van Linssen Yachts was meteen een groot succes en behoorde in 2011 zelfs tot de beste campagnes in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Vanwege haar nieuwe communicatiestrategie is de beroemde Nederlandse scheepswerf onlangs als enige bedrijf uit de maritieme sector opgenomen in het ‘Jahrbuch der Werbung 2012’. In de 50-jarige geschiedenis van dit reclamejaarboek heeft nog geen enkele andere jachtwerf zoiets gepresteerd.
“Linssen Yachts bouwt niet alleen uitstekende jachten, maar brengt nu ook nog de beste reclame voort – daar zijn wij natuurlijk erg trots op en het is echt een kroon op onze producten”, vertelt Yvonne Linssen enthousiast. Als telg van de familie is zij directeur marketing & sales bij Linssen. Samen met het nieuwe reclamebureau heeft zij er hard aan gewerkt om de toekomstige koers uit te stippelen voor het bedrijf met een 60 jaar oude traditie. En met groot succes!
Voor het betrokken reclamebureau, Lach Communication Group uit het Duitse Mönchengladbach, is het evenzeer een eer om in het Jahrbuch der Werbung opgenomen te zijn. Temeer daar het thema jachten niet de kern uitmaakt van het bedrijfsportfolio, dat zich eerder centreert rond mode en lifestyle. “Linssen Yachts oefent op ons een natuurlijke aantrekkingskracht uit”, aldus directeur Thomas Lach. “Daarom hadden wij weinig moeite met het formuleren van een frisse en pakkende communicatiestrategie die ook nieuwe wegen opende voor het bedrijf zelf. Het is gewoon een fantastisch merk om voor te werken!”
De behaalde successen geven het reclamebureau gelijk. Het besluit om de bedrijfsuitstraling jonger, moderner en pittiger te maken, wordt toegejuicht door nieuwe Linssen-fans én door klanten die al jarenlang de hoge kwaliteit van de jachten weten te waarderen!
Personality sells! It´s me! Your new Linssen!
Meer informatie Linssen Yachts

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht