windverwachting

Marron Jachtbouw start bootverkoopplein.nl als onafhankelijk platform voor het kopen, verkopen of veilen van boten

PERSBERICHT
Medemblik – Bootverkoop Plein is het verkoop plein voor het kopen, verkopen en veilen van boten. Een groot verschil met andere verkooppleinen is dat op dit plein geen commerciële banners worden geplaatst of werkt met affiliaties; het is een onafhankelijk verkoop plein.
De website laat op een zeer overzichtelijke manier zien welke boten in de verkoop staan. Dit betreft zowel nieuwe als gebruikte boten. Bootverkoopplein geeft de gebruikers daarnaast de gelegenheid een keuze te maken in een verzekeraar of een financieringsmaatschappij.
Een mooie hoogtepunt in het relatieve korte bestaan van bootverkoopplein dat medio januari 2013 een kleine 1000 gebruikte als nieuwe boten worden geïmplementeerd van twee grote spelers op de markt( Jachtmakelaardij Goliath en Jachtbemiddeling Terherne).
Bootverkoop plein houdt zich actief met online marketing en radiocampagnes om elke doelgroep te bereiken die affiniteit heeft met watersport en heeft zijn kantoor gevestigd in het pand van Marron Jachtbouw aan het Aambeeld te Medemblik.
Meer informatie www.bootverkoopplein.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X