Informatie voor de watersporter

Met Pasen 2017 goedkoop een boot huren en zeilen voor families of groepen vanaf vijftien personen

PERSBERICHT
Lelystad – Dit voorjaar kunnen families of vriendengroepen de paasdagen op een bijzondere manier doorbrengen. NAUPAR biedt de mogelijkheid om deze dagen extra voordelig een schip te huren. Het bedrijf verwacht dat veel mensen de paasdagen dit jaar buitenshuis zullen doorbrengen; Pasen valt laat en daarmee is de kans op goed weer groot.
Samen zeilen is dan een mooie manier om buiten te zijn én tijd door te brengen met familie of vrienden. Wie wil, mag actief met de bemanning meezeilen. En wie dat niet wil, gebruikt de tijd om te ontspannen. Aanleggen in een van de vele leuke havenstadjes rond het IJsselmeer, of zeilen naar de Waddeneilanden behoort ook tot de mogelijkheden.
Aandacht voor elkaar
‘In deze tijd, waarin veel mensen het idee hebben dat de maatschappij individualiseert en ze minder ruimte ervaren om zich te onttrekken aan de dagelijkse drukte, bieden wij een rustgevend tegenwicht’, aldus directeur Pouwel Slurink. ‘Aan boord van onze schepen is alle ruimte om te ontspannen en om écht tijd te hebben voor elkaar. Wij vinden dat een mooie boodschap, en de paasdagen lenen zich er goed voor om deze boodschap in de praktijk te brengen.’
In het kort komt het echter hierop neer: groepen vanaf vijftien personen kunnen in het paasweekend – vrijdag 14 t/m maandag 17 april – voordelig een schip huren. U kunt vertrekken vanuit Enkhuizen, Lelystad, Harlingen en Kampen.
Meer informatie www.naupar.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht