Informatie voor de watersporter

More Marine levert 'Deckvest Lite' reddingsvest van Spinlock, winnaar van de Dame Award 2011 in de categorie veiligheid

PERSBERICHT
Leimuiden – Na de succesvolle introductie van de Deckvest reddingsvesten serie in zowel 150N als 275N presenteert Spinlock het Deckvest Lite. Deckvest Lite is een “inshore” versie van het standaard deckvest met het unieke draagcomfort. Het vest is 150N met een pro-sensor mechanisme. Een kruisband wordt standaard meegeleverd en is eenvoudig op te bergen in het deckvest zelf. De longen zijn van het harnas te scheiden waardoor deze eventueel kunnen worden vervangen.
Extra draagcomfort wordt gegenereerd doordat het vest in de nek is voorzien van neopreen, door een verstelbare band op de rug wordt het vest uit de nek getrokken en op de schouders gedragen. Het Through Life Support programma houdt de eigenaar van het vest per email op de hoogte van de vervangingsdata van de diverse onderdelen en adviseert wanneer het vest gekeurd moet worden. Door aan te melden voor dit programma wordt de garantie verlengd tot 5 jaar.
Het deckvest Lite is geschikt voor de actieve watersporter, voor zowel zeil- als motorboot, waarbij draagcomfort en uitstraling een belangrijke rol spelen.
Het vest is leverbaar in de kleuren blauw, wit en zwart, en is vanaf maart verkrijgbaar. Afgelopen week is het vest gedurende de METS onderscheiden met een Dame Award in de categorie veiligheid. Adviesprijs inclusief BTW: € 179,95
Meer informatie www.moremarine.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht