Informatie voor de watersporter

Motorjachten No Limit Blauwe Stad vaardag dit jaar vanuit Loosdrecht via Utrecht naar Nieuwegein

Persbericht
Groningen – De jaarlijkse bijeenkomst rond Pinksteren van de Blauwe Stad modellen, die door de Groninger werf No Limit Ships worden gebouwd, was dit jaar voor de negende maal georganiseerd vanuit Loosdrecht. De beschutte omgeving van de Vecht hielp de vaardag ondanks het koude weer tot een groot succes te maken.
blauwestad_vaardag
Sinds 2004 bouwt No Limit Ships uit Groningen, naast de bekende zeewaardige No Limit schepen, de schepen van het model Blauwe Stad, tegenwoordig aangeduid als No Limit BS 880 en No Limit BS 1040. Inmiddels varen er van deze modellen 26 schepen rond. Jaarlijks wordt er met de Pinksteren een Blauwe Stad dag vaardag georganiseerd, waarbij de deelnemende schepen zich op vrijdag verzamelen en vervolgens op zaterdag een vaartocht maken. Deze vaartocht wordt dan afgesloten met een gezamenlijk diner.
Dit jaar was het verzamelen op de Loosdrechtse Plassen en zaterdag werd vanaf hier koers gezet naar Utrecht. Met een mooie tocht over de Vecht en door de stad Utrecht, kwam de groep van 13 schepen uiteindelijk uit in de gemeentelijke Passentenhaven van Nieuwegein.
De Nolimit BS 880 en BS 1040 modellen zijn gebaseerd op het model van een opduwer. Deze luxe toerslepers combineren nostalgie met modern comfort. De stalen schepen worden volgens de hoogste kwaliteitseisen op de eigen werf in Groningen gebouwd.
Meer informatie www.nolimitships.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht