Informatie voor de watersporter

Na succesvolle zomer biedt Twiskehaven de Zaanstreek deze winter arrangementen voor groepen en vergaderen in nautische sfeer

PERSBERICHT
Oostzaan (Het Twiske) –  Op 14 oktober sluit Twiskehaven het eerste seizoen succesvol af met vanaf 15.00 uur een Eindeseizoensborrel. Het is dan ook de laatste dag in 2012 van de bootverhuur en Eetcafé de Jachtclub. Beide zullen half april 2013 weer open gaan.  Dat wil niet zeggen dat heel Twiskehaven gesloten is.
Twiske Haven – Winterarrangementen voor groepen
Het havengebouw is in de winter in te zetten voor diverse soorten groepsarrangementen. Wat dacht u van een (vrijdagmiddag) borrel of receptie als u met het werk iets te vieren heeft. Of koppelt u er een bedrijfsdiner aan vast ! En uiteraard zijn de weekenden zeer geschikt voor particuliere feesten, een middag of een avond, rustig borrelen of lekker uit je dak op de dansvloer. Misschien zelfs wel in Après Ski stijl. Alles is mogelijk!
Vergaderen bij Twiske Haven kan het hele jaar door
De kapiteinskamer op de 1e verdieping met prachtig uitzicht op de Stootersplas staat het gehele jaar ter beschikking voor vergaderingen. Heerlijk rustig, midden in het Twiske, en toch maar 5 km van Amsterdam. De ruimte is geschikt voor groepen van 5 tot 50 personen en uitgerust met beamer en flipover. Sociale en maatschappelijke organisaties bieden wij een flinke korting op de zaalhuur.
Meer informatie www.twiskehaven.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht