Informatie voor de watersporter

Naupar presenteert haar schepen op 30 september weer als 'ideale trouwlocatie'

PERSBERICHT
Lelystad – Op zondag 30 september organiseert Toptrouwlocaties.nl een open Top Trouwlocatie Route. NAUPAR zal ook deel uitmaken van deze inspirerende route om iedereen die op zoek is naar de ideale trouw- en feestlocatie alvast te laten ervaren hoe het voelt om in het huwelijksbootje te stappen.
Trouwinspiratie op doen bij NAUPAR.
Speciaal voor bruidsparen die op zoek zijn naar een bijzondere trouw- en feestlocatie organiseert Toptrouwlocaties op zondag 30 september 2012 de Open Toptrouwlocatie Route. Tussen 12:00 en 17:00 uur kunnen geïnteresseerden gratis bij een of meerdere van de ruim 325 locaties in heel Nederland terecht om inspiratie op te doen en vragen te stellen. NAUPAR zal in de Bataviahaven te Lelystad een of meerdere schepen openstellen voor toekomstige bruidsparen.
Bezoekers maken kans op champagne.
Onder de stellen die naar aanleiding van het bezoek tijdens de Open Trouwlocatie Route een schip als trouw- en/of feestlocatie reserveren, wordt een fles Laurent Perrier ter waarde van € 102,- verloot. Iedereen die langskomt bij Restaurant Bataviahaven maakt kans op een dinerbon van € 50,-. En Toptrouwlocaties.nl verloot onder meer een trouwjurk bij een bekende bruidsmodewinkel in Amsterdam en een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,-.
NAUPAR is de grootste aanbieder van trouwlocaties in Europa.
Met een vloot van meer dan honderd traditionele zeilschepen is NAUPAR de grootste aanbieder van trouwlocaties in Europa. Op alle schepen kunnen paren elkaar onder volle zeilen officieel het jawoord geven. Door de vele schepen die op verschillende locaties op het IJsselmeer en de Waddenzee komen, zijn er legio trouwlocaties. Van majestueuze barken tot schilderachtige tjalken; zo is er voor elk bruidspaar een unieke invulling van de mooiste dag van hun leven.
Meer informatie www.naupar.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht