Informatie voor de watersporter

Nautickids krijgt onder de nieuwe naam Kids Watersport het IJslandse merk '66 graden North' erbij

PERSBERICHT
Wormer – Kids Watersport (voorheen Nautickids) voegt het stoere, IJslandse merk 66º North toe aan haar collectie. Deze populaire outdoor kledinglijn – dat iedere Ijslander al in de kast heeft hangen – is van zeer hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen alle weersomstandigheden. Het is modieuze en praktische kinderkleding voor alledag, op de boot of op vakantie.
66º North
Net als IJsland zelf is de kleding van 66º North stoer, sober, trendy en stijlvol. De ‘all weather proof’ kleding is ideaal voor kinderen die graag buiten ravotten en onmisbaar op (zeil)boottochten en skivakanties. 66º North vervaardigt haar kleding uit hoogwaardige materialen met de nieuwste technologische eigenschappen zoals Event en Polartec. Aan de basis liggen vaak natuurlijke stoffen zoals organisch katoen en wol. 66º North heeft een kledinglijn voor mannen, vrouwen en kinderen. De kinderkledinglijn is nu verkrijgbaar bij Kids Watersport.
Van Nautickids naar Kids Watersport
Kids Watersport is de nieuwe naam van online watersportwinkel Nautickids. Het Amerikaanse bedrijf Nautica vond de namen teveel op elkaar lijken en dwong de shop een nieuwe naam te kiezen. Naast de naam verandert er niets. Kids Watersport blijft de grootste online watersportwinkel met regenkleding, zeilkleding, reddingsvesten en andere watersportkleding en -artikelen voor kinderen. Kids Watersport combineert plezier in watersport en kinderen door de stichting Sailing Kids te steunen. Sailing Kids maakt zeilvakanties mogelijk voor chronisch zieke kinderen en hun familie.
Meer informatie www.kidswatersport.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht