123 stickers

NG Shipyards benoemd tot commercial dealer voor Humphree

NG Shipyards benoemd tot commercial dealer voor Humphree

NG Shipyards in Lauwersoog is benoemd tot commercial dealer voor Humphree in Nederland. Het Zweedse bedrijf Humphree is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van trim- en stabilisatiesystemen voor commerciële en recreatieve maritieme toepassingen. Deze systemen dragen bij aan een efficiënter schip met comfortabeler vaargedrag.

Humphree service
De serviceafdeling van NG Shipyards heeft ruime ervaring met Humphree-producten. Dankzij het dealerschap zijn Humphree onderdelen altijd uit voorraad leverbaar en kan de klant snel geholpen worden, waar ook ter wereld (aangezien het serviceteam wereldwijd opereert). Voor service op de eigen werf in Lauwersoog beschikt NG Shipyards over een moderne scheepslift met een capaciteit van 220 ton, waarmee schepen veilig en efficiënt aan wal kunnen worden gezet voor reparatie en onderhoud.

New built vessels
Daarnaast past NG Shipyards de Humphree-producten toe op nieuwe schepen zoals de COS Master die eind vorig jaar in de vaart kwam. Deze crew tender vessel van het type NG Endurance vervoert engineers naar windparken op volle zee. Mede dankzij de systemen van Humphree is het comfort aan boord aanzienlijk hoger dan bij vergelijkbare schepen. Directeur Albert Keizer: “We willen onze klanten het beste bieden wat er op de markt te vinden is. We kijken naar de gehele installatie: aan welke eisen moet deze voldoen en wat is passend? Daarop baseren we ons advies aan de klant.”

Voor meer informatie ngshipyards.com

Foto: Next Generation Shipyards
(De COS Master, een CTV van het nieuwe type NG Endurance, is sinds enkele maanden in de vaart. Dit schip onderscheidt zich door comfort aan boord. De systemen van Humphree dragen hieraan bij.)

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X