Informatie voor de watersporter

Nieuw interieurconcept van Pedro Boat te zien in Levanto 40 op Boot Düsseldorf

PERSBERICHT
Zuidbroek – Pedro-Boat heeft een nieuw interieurconcept ontwikkeld voor haar motorjachten. Samen met ontwerper Klaas de Jong en interieurstyliste Paulette Iliohan (bekend van o.a. VT Wonen) is een modern, strak en stoer interieurconcept ontwikkeld.
Modern Nautic Oak
Het nieuwe interieur heeft als basis licht eiken, waarbij de nerf horizontaal is ingetimmerd. Dit geeft een grotere ruimtewerking in het door toepassing van grote ramen toch al vrij lichte interieur van Pedro. Het eiken wordt geflaneerd door gestoffeerde panelen in luxe Alcantara. Modern Nautic Oak is een optie voor alle Pedro modellen. Voor diegene die houdt van een meer traditioneel interieur, is Traditional Nautic Teak ook nog steeds verkrijgbaar.
Uitbreiding van de Levanto serie
Pedro-Boat introduceert het nieuwe interieur in een 40-voeter in haar succesvolle Levanto serie. Dit schip, ook nieuw in de Levanto serie, zal voor het eerst worden getoond tijden Boot Düsseldorf van 21 t/m 29 januari.
Met de Levanto 40’ bestaat de Levanto serie momenteel uit 4 motorjachten. Een 32-, 38- en 44- voet Levanto was er al. De Levanto 40’ heeft een ruim zwemplatform en een sierlijke halfronde trap naar het achterdek aan bakboordzijde. Op het achterdek is de verschansing gemaakt in staal. De Levanto 40’ is verkrijgbaar in 3 verschillende indelingen. Op Boot Düsseldorf is de indeling met dinette en kombuis in de salon te zien. Deze indeling heeft een extra ondercabine voor 2 personen, die ook te gebruiken is als opbergruimte of voor installatie van bv. een wasmachine.
Technische Specificaties Levanto 40’
Lengte over alles: 11,88 m
Breedte: 4,05 m
Diepgang: 1,05 m
Doorvaarthoogte: +/- 2,65 m
Brandstoftank: 600 liter
Verswatertank: 400 liter
Vuilwatertank: 225 liter
Slaapplaatsen: 4 – 8
Interieur: Modern Nautic Oak of Traditional Nautic Teak
Gewicht: 13.750 kg
Motorisering: Perkins M150Ti, 109 kW (148 pk)
Andere of dubbele motorisering mogelijk
CE-ontwerpcategorie: B
Prijs: € 270.725,- incl. 19% BTW

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht