Informatie voor de watersporter

Nieuw mediabedrijf Orange MediaHouse herstart tv-programma 'Yacht Vision' op RTL4

PERSBERICHT
Enschede  – De populaire tv-programma’s Yacht Vision, House Vision en Trendlife Vision (voorheen Jetsetters) wordt nieuw leven ingeblazen. Nieuwe uitgever Orange MediaHouse heeft de formats compleet herzien. Met informatieve tv-programma’s die vanaf augustus op RTL4 worden uitgezonden, nieuwe websites én de inzet van andere interactieve media, zoals mobiel internet, apps, sociale media, digitale kranten en veel meer.
Yacht Vision: voor en door watersportliefhebbers
Yacht Vision is al tien seizoenen lang het best bekeken watersport-programma op de Nederlandse televisie. Rode draad in het vernieuwde programma is het verhaal van een schipper die op zoek gaat naar een nieuwe eigenaar voor zijn boot of die zelf een nieuw vaartuig zoekt. Dit wordt afgewisseld met informatie over de nieuwste modellen, leukste gadgets, mooiste locaties en beste innovaties. In speciale uitzendingen wordt aandacht besteed aan watersportevenementen als Hiswa en Boot Holland. En via (mobiel) internet en binnenkort met gratis apps heeft de watersportliefhebber toegang tot het grootste aanbod aan pleziervaartuigen van Nederland.
House Vision: vakantiehuizen en tweede woningen
House Vision is hét tv-programma voor iedereen die overweegt een tweede woning of vakantiewoning te kopen of te huren. In dit informatieve woonmagazine staan dit seizoen steeds twee parken, gebieden, vakantiewoningen of tweede huizen in binnen- en buitenland centraal. Natuurlijk komen de mogelijkheden voor koop en (ver)huur, financiering en inrichting aan bod. Ook de omgeving wordt in beeld gebracht, met handige weetjes over toeristische attracties, fietsroutes en voorzieningen voor kinderen. De kijker kan zelf zoeken in het grootste aanbod aan recreatiewoningen van Europa op de (mobiele) website. En binnenkort met behulp van handige apps die je gratis kunt downloaden in de Appstore of Android Market.
Trendlife Vision: de wereld van trends, lifestyle en luxe
Trendlife Vision is het vervolg op het goedbekeken tv-programma Jetsetters, dat enkele jaren geleden door RTL4 werd uitgezonden. Met een nieuwe naam en een vernieuwd format is Trendlife Vision een lifestyle-programma voor iedereen die wil genieten van het goede leven. Ook voor wie zich niet tot de selecte groep van rijken kan rekenen. In iedere aflevering vormt een succesvolle ondernemer, een nieuwe trend of een exclusieve reisbestemming hoofdonderwerp. De kijker krijgt een kijkje in het leven van de ‘rich and famous’ en wordt geïnformeerd over de laatste trends op het gebied van wonen, reizen, mode en veel meer. Via o.a. (mobiel) internet, gratis apps en een speciale ‘nieuwscollector’ is meer informatie te vinden over favoriete producten en merken.
Orange MediaHouse: innovatieve mediaoplossingen
Nieuwe uitgever Orange MediaHouse heeft veel ervaring in huis. Ook in de verdere bezetting is die optimale mix van jong talent en ervaren professionals terug te zien. Het bedrijf is gespecialiseerd in crossmediale concepten met inzet van nieuwe mediavormen en technieken. En biedt adverteerders veel mogelijkheden om met hun doelgroep in contact te komen. Veel grote merken hebben zich dan ook al verbonden aan de formats Yacht Vision, House Vision en Trendlife Vision. Ook is er interesse van internationale zenders voor de gesponsorde televisieprogramma’s die hun waarde in het verleden al hebben bewezen.
Meer informatie www.orangemediahouse.com en www.yachtvision.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht