windverwachting

Nieuw revolutionair vochtabsorberend geurfilter van VETUS

PERSBERICHT
vetus_nsfcanSchiedam – VETUS introduceert een nieuw revolutionair geurfilter element. Wat dit geurfilter onderscheidt van traditionele geurfilters is het gebruik van speciale vochtabsorberende gelkorrels.
Uit onderzoek van het Amerikaanse botenblad Practical Sailor kwam naar voren dat alle geurfilters die nu op de markt beschikbaar zijn, niet optimaal functioneren omdat het vocht uit de lucht de geurabsorptie van het filter tegenwerkt. Het gebruik van de speciale vochtabsorberende gelkorrels in het nieuwe filter van VETUS, de NSFCAN, lost dit probleem op. De speciale gelkorrels versterken de werking van het actieve koolstof dat wordt gebruikt in de traditionele geurfilters, doordat zij het vocht absorberen.
Deze ‘cannister’ kan worden gebruikt voor de diverse types (dieselolie)geurfilters NSF. Extra bijkomend voordeel is dat bij gebruik in de brandstofventilatie leiding, de vocht ontrekkende functie de groei van de nu zo veel overlast gevende “dieselbug” (bacteriegroei in de tank) kan reduceren
Voor meer informatie www.vetus.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X