Informatie voor de watersporter

Nieuwe digitale GPS vaarkaart van Friesland vol route-informatie voor WinGPS5 van Stentec nu beschikbaar

PERSBERICHT
Heeg – Met Friese trots brengt Stentec uit Heeg de Vaarkaart Fryslân 2012 uit in het nieuwe hybride kaartformaat voor WinGPS 5. Speciaal gemaakt voor GPS navigatie met de laptop en voorzien van uniek dieptebeeld uit het Friese Meren project. Ideaal voor toerzeilers, motorbootschippers en wedstrijdzeilers. Eenvoudige installatie vanaf CD met nieuwe WinGPS 5 Lite als kaartviewer.
De meelopende kaart toont uw positie en snelheid. Met de optionele WinGPS 5 Navigator, Pro of Voyager is ook routeplanning en navigatie mogelijk.
De digitale kaart bevat een ingebouwde database van ruim 6000 objecten zoals jachthavens, ligplaatsen, nauwkeurig gepositioneerde betonning en alle Marrekrite aanlegplaatsen. Ook zijn diesel tankstations op de kaart aangegeven. Dit maakt Vaarkaart Fryslân een waardevol bezit voor iedere watersporter.

Het meegeleverde WinGPS 5 Lite programma toont standaard de doorvaarthoogten en de namen van de bruggen en sluizen. Voor routeplanning en GPS navigatie in Friesland worden Stentec’s populaire WinGPS 5 navigatieprogramma’s aanbevolen. Deze zijn standaard voorzien van een routenetwerk voor heel Nederland, België en een groot deel van Duitsland.
Verkrijgbaar als voordelige download of compleet op CD van 24,90 Euro.
Meer informatie www.stentec.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht