Informatie voor de watersporter

Nieuwe domeinnaam en site voor toeleveringsbedrijf superjachtbouw Rhebergen Composites

PERSBERICHT
Amsterdam – Vandaag lanceert het bedrijf Rhebergen Composites haar nieuwe website. De nieuwe ‘responsive’ site en het nieuwe websiteadres sluiten beter aan bij de vooruitgang van het bedrijf en de industrie waaraan het levert.
De nieuwe Engelstalige website geeft inzicht in de mogelijkheden die composiet materiaal biedt en laat een portfolio zien van door Rhebergen Composites opgeleverd werk. Zowel de uitstraling als de indeling van de site is veranderd, zodat deze beter past bij de luxe superjachtindustrie, de core business van het bedrijf.
Sinds een jaar kent het management van Rhebergen Composites een nieuwe samenstelling en sindsdien investeert het bedrijf in een verdere professionalisering van de bedrijfsactiviteiten en de interne processen, waaronder ook communicatie. Met de professionalisering wil het bedrijf de kwaliteit van haar producten onderstrepen. Het logo werd subtiel gewijzigd en nu is er de nieuwe website, die dient als visitekaartje voor, maar ook door, de klanten van Rhebergen Composites.
Het adres van de nieuwe website is www.rhebergencomposites.com. Ook de emailadressen zijn hier op aangepast. De nieuwe is tot stand gekomen in samenwerking met Raakwater Marine Marketing.
Rhebergen Composites is specialist in het leveren van maatwerk turnkey oplossingen in composiet voor met name de maritieme industrie en in het bijzonder de superjachtindustrie.
Meer informatie www.rhebergencomposites.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht