Nieuwe generatie routers voor internet aan boord van boten bij Navistek van Broesder A&O

PERSBERICHT
GRONINGEN – Het bedrijf Navistek Yacht Services is al meerdere jaren bekend door de internetoplossingen die zij biedt voor de beroepsvaart, commerciële vaart en plezierjachten. Veel binnenschippers voor wie een goede internetverbinding een must is, vertrouwen al op de antennesystemen van Navistek. Speciaal voor de pleziervaart zijn er routers ontwikkeld die eenvoudig te installeren en monteren zijn en alles in één waterdichte behuizing hebben.
Voor de professionele markt heeft het bedrijf heavy-duty systemen die gebouwd zijn voor 24/7 gebruik en gebruik maken van sterke MiMo buitenantenne’s. Navistek heeft nu een nieuwe serie 4G LTE mobiele routers die aan de allerlaatste standaarden voldoen voor mobiel internet. De nieuwe Hubb4E router beschikt over de supersnelle CAT6 standaard en ondersteunt download snelheden via LTE tot 300Mbps en beschikt over de laatste wifi AC standaard wat zeer snelle draadloze toegang biedt tot 64 gelijktijdige gebruikers.
Met de verdere uitbouw van het LTE netwerk biedt de CAT6 Hubb4E router toekomstzekere ondersteuning van de nieuwe netwerken. De Hubb4E is nu leverbaar als een indoor variant met een dome buitenantenne, maar zal binnenkort ook in een outdoor behuizing leverbaar zijn.
Meer informatie www.navistek.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X