Informatie voor de watersporter

Nieuwe zeilschool 'Wavie' aan Rottemeren in Bleiswijk biedt zeillessen voor wie zich niet wil binden

PERSBERICHT
Bleiswijk – Wavie ‘Sailing & Outdoor’ is een nieuwe zeilschool gelegen aan de Rottemeren in Bleiswijk. Wavie biedt zeilles aan volwassenen, jongeren en studenten. Wavie wordt gedreven door enthousiaste zeilers, die geïnspireerd zijn door de zeilsport.
De zeillessen worden onder andere in een Randmeer gegeven. De Randmeer is een erg fijne boot om les te geven en te krijgen. Dankzij de wendbaarheid, de stabiliteit en fijne afwerking kan een cursist de Randmeer al snel zelfstandig zeilen. Doordat de Randmeer beschikt over een ‘spinnaker’ kan er een heel nieuw onderdeel van het zeilen geleerd worden. De ‘trapeze’ zorgt voor een extra uitdaging tijdens het zeilen bij meer wind.
Wavie streeft er naar om de zeilsport toegankelijker te maken. De zeilschool hoopt dit te bereiken dankzij z’n flexibiliteit, ervaring, bereikbaarheid, betaalbaarheid, passie en plezier. Wie bij Wavie leert zeilen heeft een strippenkaart, die hij kan gebruiken wanneert het hem of haar uitkomt. Daarnaast streeft Wavie er naar om de jeugd meer aan het bewegen te krijgen en te laten genieten van de natuur.
Meer informatie www.wavie.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht