Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Zelftappende composiet Caf-Compo drukknopen van Surefas lossen corrosie-probleem op, zijn voetvriendelijk en integreren in het design

PERSBERICHT

Rotterdam – Specialist in bevestigingssystemen en drukknopen Surefas heeft een nieuw product op de markt gebracht. De innovatie betreft het composiet Caf-Compo drukknoopsysteem, waarvan de lage voet zo hard is, dat deze zelftappend verwerkt kan worden in hout en polyester. Daarmee is het corrosie probleem uit de wereld geholpen en ook de blessures die men gemakkelijk opliep met de opstaande metalen punten van klassieke drukknoop-systemen.

De lage voet van de Caf-Compo is zo ontworpen dat deze te combineren valt met alle bestaande ring-drukknopen, ongeacht het materiaal of het merk. Behalve dat de platte kunststofvoet bijzonder geschikt is voor de bevestiging van sprayhoods en alle mogelijke buiskappen, kan deze ook dienen voor het op hun plaats houden van kussens en vloerkleden.

De nieuwe drukknoop-voet is leverbaar in zwart, grijs en in verschillende tinten wit om een totale integratie in het dekbeeld te bewerkstelligen. Dat laatste is altijd een wens van menig designer geweest, maar viel met eerdere metalen systemen nooit te realiseren. Overigens kan de UV-gestabiliseerde Caf-Comp in aantallen ook in elke RAL-kleur besteld worden.

Meer informatie www.caf-compo.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *