Informatie voor de watersporter

Nog 5 nachten slapen en dan start Boot Holland

Van 8 t/m 12 maart 2023 meren meer dan 250 bedrijven uit de watersportsector af in het WTC Expo te Leeuwarden.

Bestel je ticket of arrangement
Plattegrond en deelnemerslijst bekend!Bekijk hem snel want er is zoveel leuks te beleven! Er is in overvloed aandacht voor sloepen, tenders, house boats en zeilboten. De steiger is dé aanlegplaats voor motorjachten. Daarnaast biedt de beurs ruimte voor alles wat met de watersport te maken heeft. Denk aan motoren, accessoires, verzekeringen, elektronica, veiligheid en nog veel meer. De voorpret is officieel begonnen!
Bestel hier uw kaarten

Palaver: de plek om samen te komen
Een van de hotspots op Boot Holland is het Palaver. Het Palaver wordt een bruisend toneel met vele presentaties en lezingen. Er komen verschillende onderwerpen aan bod; van pechhulp op het water tot alles wat je moet weten over het (ver)kopen of verzekeren van een boot. Voor de zeilliefhebbers vertelt Hansa Zeilers meer over zeilen met een lichamelijke beperking en tijdens een interactieve quiz leer je alles over veilig varen.

Bekijk het programma.
Verduurzamen is de laatste jaren een steeds belangrijker thema geworden. Zo ook in de watersport. Tijdens Boot Holland is er daarom extra aandacht voor varen met het oog op de toekomst. Er is een royaal aanbod aan elektrische boten te bewonderen en er wordt informatie gegeven over het ombouwen van een brandstofmotor tot een elektrische of hybride motor. Daarnaast is er veel aandacht voor fossielvrij varen, met duurzamere alternatieven van fossiele brandstof.

Ga goed voorbereid op pad!
Bereid je bezoek naar Boot Holland goed voor! De situatie omtrent parkeren rondom het complex van WTC Expo is gewijzigd. Er zijn meerdere parkeerterreinen rondom onze hallen waar jij met je auto terecht kunt. Ga goed voorbereid op pad en bekijk de parkeerplattegrond.

Openingstijden Boot Holland

Woensdag 8 maart 2023:           10.00 – 18.00 uur

Donderdag 9 maart 2023:          10.00 – 21.00 uur

Vrijdag 10 maart 2023:               10.00 – 18.00 uur

Zaterdag 11 maart 2023:            10.00 – 18.00 uur

Zondag 12  maart 2023:             10.00 – 17.00 uur

Voor meer informatie: Boot-holland.nl

Foto: Boot Holland

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht