Informatie voor de watersporter

Nordic Marine importeert voor Nederland en België energiezuinige 12 volt Caframo ventilatoren uit Canada

PERSBERICHT
Zierikzee – We hopen allemaal weer dat we een prachtig vaarseizoen gaan krijgen met hoge en aangename temperaturen. Helaas is die warmte ’s avonds voor vele een belemmering om lekker te kunnen slapen. Een goede ventilatie is daarvoor noodzaak.
Als er weinig of geen wind is wordt dat moeilijk om enige luchtbeweging in de boot te krijgen. Een goede ventilator kan daarbij helpen en sinds kort is dat geen probleem meer nu Nordic Marine de perfecte ventilatoren van Caframo uit Canada op Nederlandsche en Belgische markt vertegenwoordigd. Deze ventilatoren blinken uit in kwaliteit, design, effectiviteit en laag stroomverbruik. Meerdere snelheden in te stellen en stroomverbruik tussen de 0,13 Ah en 0,50 Ah afhankelijk van type en ingestelde snelheid.
Voorlopig zijn er drie types te koop, elk 12 volt met aparte eigenschappen, mogelijkheden, verbruik en prijzen vanaf € 60,=
Ook ideaal voor de vertrekkers onder ons, die de warme gebieden in de wereld gaan opzoeken. Wist u overigens dat een permanente luchtstroom ook muggen op afstand houden? Zo’n ventilator is dus ideaal voor mensen die daar last van hebben in de slaapvetrekken.
Meer informatie www.nordicmarine.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht