Informatie voor de watersporter

Northstar Ribs  – Premium kwaliteit Ribs terug in Nederland!

Northstar Ribs zijn vanaf heden weer terug op Nederlandse Bodem –  SanTho boat trading een dochter onderneming van Van der Sanden Watersport is sinds vorig jaar officieel importeur van dit prachtige merk ribs voor de BeNeLux.

Van der Sanden Watersport heeft onlangs de eerste zending boten binnen in hun showroom staan met afmetingen van 3.1 m tot 7 m. zowel de Axis en Orion lijn.

Wij zijn trots dit prachtige merk aan ons assortiment toe te voegen, en zijn blij met de huidige kwaliteit, design en vaareigenschappen.

Die mede met de hulp van Adam Younger tot stand zijn gekomen. Ook heeft het merk zeer ambitieuze plannen, met de vernieuwing van de huidige modellen en de toevoeging van de  VEGA SERIE een aanvulling van de semi professionele lijn.

Model uitleg :
Axis series : Yachttenders / Leisure
Orion series : Leisure ribs
Vega series : Semi proffesional / Leisure ribs

Interesse in een dealerschap :
SanTho boat trading
info@santhoboattrading.nl

Voor meer informatie: Northstarboats.nl

Foto: van der Sanden Watersport

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht