Op 22 augustus opening Sloepen Centrum Akersloot voor verkoop van sloepen en onderhoud in Noord-Holland

PERSBERICHT
Akersloot (NH) – Onlangs is Sloepen Centrum Akersloot opgericht met het doel een totaaloplossing te bieden voor de sloepenschipper van nu, omdat het klimaat in de botenwereld aan het veranderen is. Hierbij wordt gedacht aan onder meer schoonmaak, motoronderhoud en winterstalling.
De huidige watersporter verwacht meer van zijn leverancier. Buiten de aankoop van een sloep zoekt hij ook naar een bedrijf dat hem kan ondersteunen bij de zorg om zijn kostbare bezit. Deze tendens is opgepakt door twee ervaren, enthousiaste watersporters: Peter Berkhout en Han van der Vorst, de oprichters van Sloepen Centrum Akersloot, dat pal gelegen is aan het Alkmaardermeer.
Op vrijdag 22 augustus opent Sloepen Centrum Akersloot officieel haar deuren. Vanaf dan kunt u hier terecht met al uw wensen op watersportgebied. Een groot aantal toonaangevende sloepenmerken wordt vertegenwoordigd, zoals de Wiedesloep, Clever, Islander, van Zutphen, A-sloep, B&C-sloep, Espevaer en Silverfish Lifeboat.
Onder de naam Forty Rubberboten wordt tevens een kwalitatief hoogwaardig type rubberboot in 5 verschillende maten en prijsklassen aangeboden.
Ook kunnen boottrailers in verschillende uitvoeringen geleverd worden en biedt Sloepen Centrum Akersloot voor uw winterstalling, zowel binnen als buiten, eveneens diverse mogelijkheden, net als voor onderhoud en reparatie van sloepen en buitenboordmotoren.
Bezoekers zijn welkom tijdens ons openingsweekend van 22 tm 24 augustus aan ons bezoekadres aan De Noord te Akersloot.
Meer informatie www.sloepencentrum.nl