Informatie voor de watersporter

‘Op het water voel ik me thuis. De deining, de knusheid, de stilte…’

Rotterdam – Als schippersdochter kon het bijna niet anders dan dat zij zelf op een boot zou belanden. Varen zit Gea Gort in de genen.

’Ik ben een echte schippersdochter; mijn ouders zaten op de binnenvaart. Later hadden ze een jachthaven in Friesland en bouwden ze boten, de Babro Kruisers. Toen ik getrouwd was – met een zeekapitein – en kleine kinderen had, mocht ons gezin ’s zomers met een boot van hen weg. Heerlijk. We hebben ook nog negen jaar gewoond en gewerkt op een hospitaalschip van Mercy Ships. Daarna zijn we in Rotterdam gaan wonen om een kantoor voor die organisatie op te zetten. (De Telegraaf)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht